BAU acull el Practice Research Symposium

GREDITS_

[CAT]
Els dies 29 i 30 d’Abril de 2017, BAU ha acollit per segon any consecutiu el Practice Research Symposium in Europe organitzat per la universitat RMIT de Merlbourne en col·laboració de BAU i GREDITS. Aquesta trobada combina lectura de tesis i avaluacions de diferents projectes de tesi que s’estan realitzant dins un marc de recerca pràctica.

Organitzat en dues sessions de dissabte i diumenge, les tesis i projectes de recerca presentats han tractat temes vinculats a l’àmbit del disseny, l’art i l’arquitectura. Enguany, dues professores de BAU i col·laboradores de GREDITS han presentat també la recerca que estan portant a terme en el seu treball de tesi: Marta Camps (Cap d’Estudis del Grau en Disseny) va presentar Teaching Experiences in a Workshop (Coexistence of regulated knowledge and wild practices in learning); mentre que Carla Boserman (professora del Grau en Disseny) presentà Experimental cultures and Material thought: A methodological approach to research in art and design.

Trobareu més informació al següent link

 

 

PRS_2017

BAU acoge el Practice Research Symposium
GREDITS_

[CAST]
Los días 29 y 30 de Abril de 2017, BAU ha acogido por segundo año consecutivo el Practice Research Symposium in Europe, organizado por la universidad RMIT de Merlbourne en colaboración con BAU y GREDITS. Este encuentro combina lectura de tesis y evaluaciones de diferentes proyectos de tesis que se están realizando dentro de un marco de investigación práctica.

Organizado en dos sesiones de sábado y domingo, las tesis y proyectos de investigación presentados han tratado temas vinculados al ámbito del diseño, el arte y la arquitectura. Este año, dos profesoras de BAU y colaboradoras de GREDITS han presentado también la investigación que están llevando a cabo en su trabajo de tesis: Marta Camps (Jefa de Estudios del Grado en Diseño) presentó Teaching Experiences in a Workshop (Coexistence of regulated knowledge and wild practices in learning); mientras que Carla Boserman (profesora del Grado en Diseño) presentó Experimental culturas and Material thought: A methodological approach tono research in art and design.

Encontraréis más información en el siguiente link

PRS_2017_CarlaBosermanCarla Boserman

PRS_2017-Marta CampsMarta Camps

Share