Estampats comestibles

Alumni_

[CAT]
A BAU procurem estar atents a l’activitat professional dels nostres estudiants i de la repercussió que aconsegueix el seu treball.

Eating Patterns és el nom del projecte desenvolupat per Vega Hernando, alumni de BAU, que en el seu compte d’Instagram es defineix com a dissenyadora tèxtil i cuinera amateur.

Vega és graduada en disseny en la menció de Moda i a la publicació SModa, que apareix un cop al mes al costat de el diari El Pais, li dediquen un reportatge que podeu llegir sencer aquí.

També volem compartir amb vosaltres fotos dels seus estampats, encara que us recomanem visitar la seva pàgina d’instagram.

 

Vega_hernando_1 Vega_hernando_3 Vega_hernando_4

 

Estampados comestibles
Alumni_

[CAST]
En BAU procuramos estar atentos a la actividad profesional de nuestros estudiantes y a la repercusión que alcanza su trabajo.

Eating Patterns es el nombre del proyecto desarrollado por Vega Hernando, alumni de BAU, que en su cuenta de Instagram se define como diseñadora textil y cocinera amateur.

Vega es graduada en diseño con la mención de Moda y en la publicación SModa, que aparece una vez al mes junto a el periódico El Pais, le dedican un reportaje que podéis leer entero aquí.

También queremos compartir con vosotros fotos de sus estampados, aunque os recomendamos visitar su página de instagram.

 

 

Share