Presentació de treballs en procés

Professorat_Alumni_ 


[CAT]
Carla Boserman, professora del Centre i col·laboradora de GREDITS, presentarà part del treball de camp que ha estat realitzant aquests últims mesos amb el nom d’Excel·lències Bàrbares.

L’esdeveniment tindrà lloc a Hangar i comptarà també amb les presentacions de Lot Amorós, Xose Quiroga, Marcelí Antunez i Ruben Patiño. L’acte té previst el seu inici a les 19 h.

A la presentació de Carla, programada a les 20:30 h, ha col·laborat l’estudi Ugly format per les alumni Georgina Asunción i Gemma Peña.

Dimecres 17 de maig
A partir de les 19:00 h
Hangar
Emilia Coranty, 16. Barcelona

carla_boserman_1 carla_boserman_2

 

Presentación de trabajos en proceso
Profesorado_Alumni_

[CAST]
Carla Boserman, profesora del Centro y colaboradora de GREDITS, presentará parte del trabajo de campo que ha estado realizando estos últimos meses con el nombre de Excelencias Bárbaras.

El evento tendrá lugar en Hangar y contará también con las presentaciones de Lot Amoròs, Xose Quiroga, Marcelí Antunez y Ruben Patiño. El acto tiene previsto su inicio a las 19 h.

En la presentación de Carla, programada a las 20:30 h, ha colaborado el estudio Ugly formado por Georgina Asunción y Gemma Peña alumni de BAU.

Miércoles 17 de mayo
A partir de las 19:00 h
Hangar
Emilia Coranty, 16. Barcelona

 

 

 

Share