BAU a la Design week de Barcelona

Alumni_

[CAT]
La Barcelona Design Week (BDW) és un esdeveniment organitzat per BCD Barcelona Centre de Disseny; una cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional.

Els alumni Marc Trigo, Aitor Molero i Arantxa Lleida participaran en el Talent Show que tancarà els actes de la setmana amb els seus projectes de TFG. El projecte del Marc i l’Aitor té el títol de Herramienta de realidad virtual para la educación emocional y de conducta social en niños con TEA, mentre que el de l’Arantxa es diu, Cobijo. Algo más que un techo.

L’aforament de l’espai és limitat i la intenció de l’organització és podar captar l’atenció d’empresaris i professionals perquè puguin veure i contactar, si així ho consideren amb els nous talents que sorgeixen de les escoles.

Dimecres 14 de juny
De 19:00 a 21:30 h
Disseny Hub Barcelona
Pl. De les Glòries Catalanes, 37-38 


Entrada gratuïta, prèvia inscripció aquí

Talent_Show_1

talent_show_3 talent_show_4
Cobijo. Algo más que un techo

 

BAU en la Design week de Barcelona
Alumni_

[CAST]
La Barcelona Design Week (BDW) es un evento organizado por BCD Barcelona Centro de Diseño; una cita ineludible sobre diseño, creatividad e innovación y una de las Design Weeks más importantes del calendario internacional.

Los alumni Marc Trigo, Aitor Molero y Arantxa Lleida participarán en el Talent Show que cerrará los actos de la semana con sus proyectos de TFG. El proyecto de Marc y Aitor tiene el título de Herramienta de realidad virtual para la educación emocional y de conducta social en niños con TEA, mientras que el de Arantxa se llama Cobijo. Algo más que un techo.

El aforo del espacio es limitado y la intención de la organización es podar captar la atención de empresarios y profesionales para que puedan ver y contactar, si así lo consideran con los nuevos talentos que surgen de las escuelas.

Miércoles 14 de junio
De 19:00 a 21:30 h
Disseny Hub Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38

Entrada gratuita, previa inscripción aquí

talent_show_2

Web Web
Herramienta de realidad virtual para la educación emocional y de conducta social en niños con TEA
Share