Estudiants de BAU visiten l’estudi Rotor

Audiovisuals_Cultura_

[CAT]
El passat divendres 26 de maig, els alumnes de Cultura Audiovisual II van visitar Rotor Studio, un espai multidisciplinari liderat per Ángeles Angulo i Román Torre.

Allà van tenir l’ocasió de veure alguns dels seus projectes més significatius i de conèixer més a fons els seus objectius i trajectòria com a empresa. Va ser especialment interessant conèixer de primera mà l’evolució artística i tècnica d’alguns tan significatius com Thero, The little night o Liquid sèries.

Les fotos del post van ser realitzades (i cedides al blog) per Ángeles Angulo de Rotor.

Rotor_1 Rotor_2

 

Estudiantes de BAU visitan el estudio Rotor
Audiovisuales_Cultura_

[CAST]
El pasado viernes 26 de mayo, los alumnos de Cultura Audiovisual II visitaron Rotor Studio, un espacio multidisciplinar liderado por Ángeles Angulo y Román Torre. En él tuvieron la ocasión de ver algunos de sus proyectos más significativos y de conocer más a fondo sus objetivos y trayectoria como empresa. Fue especialmente interesante conocer de primera mano la evolución artística y técnica de algunos tan significativos como Thero, The little night o Liquid series.

Las fotos del post fueron realizadas (y cedidas al blog) por Ángeles Angulo de Rotor.

Rotor_3 Rotor_4

 

Share