A punt per a la revolució gràfica

Professorat_

[CAT]
Aquest és el títol de l’article que ha escrit Jordi Català professor del Màster en Infografia i Visualització de dades de BAU per a la revista del Col·legi de Periodistes de Catalunya: Capçalera.

En el text, el Jordi fa un repàs a l’estat actual de la infografia i pronostica la seva expansió més enllà de l’àmbit periodístic. La publicació es troba en paper i online, i des del blog de BAU et proposem que la llegeixis completa aquí.

Jordi Catala

 

A punto para la revolución gráfica
Profesorado_


[CAST]
Este es el título del artículo que ha escrito Jordi Català profesor del Máster en Infografía y Visualización de datos de BAU para la revista del Colegio de Periodistas de Cataluña: Capçalera (Cabecera).

En el texto, Jordi hace un repaso al estado actual de la infografía y pronostica su expansión más allá del ámbito periodístico. La publicación se encuentra en papel y online, y desde el blog de BAU te proponemos que la leas completa aquí.

 

Share