Immaterial

GREDITS_

Immaterial, la revista científica de BAU, Centre Universitari de Disseny, editada per BAU i GREDITS, i coordinada per Mara Martínez i Ramon Rispoli, està preparant l’edició del tercer número de la publicació amb diversos articles que giren al voltant de la temàtica proposada per a aquest número: Cuerpos poliédricos y diseño: miradas sin límites.

Immaterial ha estat acceptada pel Consell Superior Universitats Catalanes (CSUC) per a ser indexada en el seu repositori institucional RACO (Comitè Editorial de Revistes Catalanes amb Accés Obert).

Des del blog felicitem a tot l’equip per aquesta fita, un pas més en el camí per fer d’Immaterial una revista indexada i un referent en el món del disseny universitari.

Inmaterial_01 Inmaterial02

Inmaterial
GREDITS_

Inmaterial, la revista científica de BAU, Centro Universitario de Diseño, editada por BAU y GREDITS, y coordinada por Mara Martínez y Ramon Rispoli, está preparando la edición del tercer número de la publicación con diversos artículos que giran en torno a la temática propuesta para este número: Cuerpos poliédricos y diseño: miradas sin límites.

Inmaterial ha sido aceptada por el Consell Superior Universitats Catalanes (CSUC) para ser indexada en su repositorio institucional RACO (Comite Editorial de Revistas Catalanas con Acceso Abierto).

Desde el blog felicitamos a todo el equipo por este logro, un paso más en el camino para hacer de Inmaterial una revista indexada y un referente en el mundo del diseño universitario.

Share