Estudiants de BAU visiten la Ricarda

Interiors_Projectes_Cultura

[CAT]
Un cop més, els estudiants d’Interiors han complert amb el ritus anual de visitar la Casa La Ricarda de l’arquitecte Bonet Castellana al Prat de Llobregat.

Els estudiants de tercer curs de Grau d’Interiors de les assignatures de Projectes de Disseny d’Interiors II i Història del Disseny, i a qui es van afegir els estudiants del Màster d’Interiors, van visitar l’emblemàtica casa acompanyats per les professores Mariona Genis i Nataly dal Pozzo i guiats per la Marita Gomis, filla de Ricard Gomis (que va ser qui va realitzar l’encàrrec a Bonet Castellana) i que els va explicar l’espai des de l’experiència d’haver-ho viscut.

Sí voleu saber més sobre La Ricarda, us recomanem llegir aquest article realitzat per la Mariona Genís i el Jordi Planelles per TAG, la revista del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.

La Ricarda_1 La Ricarda_2

Estudiantes de BAU visitan La Ricarda
Interiores_Proyectos_Cultura

[CAST]

Una vez más, los estudiantes de Interiores han cumplido con el rito anual de visitar la Casa La Ricarda del arquitecto Bonet Castellana en el Prat de Llobregat.

Los estudiantes de tercer curso de Grado de Interiores de las asignaturas de Proyectos de Diseño de Interiores II e Historia del Diseño, y a los que se añadieron los estudiantes del Máter de Interiores, visitaron la icónica casa acompañados por las profesoras Mariona Genis y Nataly dal Pozzo y guiados por Marita Gomis, hija de Ricard Gomis (que fue quien le realizó el encargo a Bonet Castellana) y que les explicó el espacio desde la experiencia de haberlo vivido.

Sí queréis saber más sobre La Ricarda, os recomendamos leer este artículo realizado por Mariona Genís y Jordi Planelles para TAG, la revista del Colegio de Aparejadores, Arquitectos Técnicos y Ingenieros de Edificación de Tarragona.

La Ricarda_3 La Ricarda_4

 

La Ricarda_5
Fotografia de Claudia Campmany
Share