Redisseny Pop-up

Estudiants_

[CAT]
Quarta edició de les Sèries de Recerca amb les Escombraries: Redisseny Pop-Up!, organitzades per TransfoLAB BCN. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 9 i 10 de juny i forma part del Barcelona Design Week.

El taller comptarà amb la participació d’estudiants de 1r Curs de Grau que tindran el repte de crear instal·lacions emergents mòbils per a l’espai públic realitzades amb material descartat. L’esdeveniment serà obert al públic i durant els dos dies els visitants podran veure els participants construir els seus dissenys i idees.

Redisseny Pop-Up es tancarà amb una festa on totes les instal·lacions es posaran en ús segons la seva funcionalitat dissenyada.

Més informació

Facebook

Pop-Up_1

Rediseño Pop-up
Estudiantes_

[CAST]
Cuarta edición de las Series de Investigación con la Basura: Rediseño Pop-Up!, organizadas por TransfoLAB BCN. El evento tendrá lugar los días 9 y 10 de junio y forma parte del Barcelona Design Week.

El taller contará con la participación de estudiantes de 1er Curso de Grado que tendrán el reto de crear instalaciones emergentes móviles para el espacio público realizadas enteramente con material descartado.

El evento será abierto al público y durante los dos días los visitantes podrán ver a los participantes construir sus diseños e ideas.

Rediseño Pop-Up se cerrará con una fiesta donde todas las instalaciones se pondrán en uso según su funcionalidad diseñada.

Más información

Facebook

Pop-Up_2

Share