Un somni fet realitat

Estudiantes_

[CAT]
Era estrany que, tenint en compte les facilitats de producció del moment actual, BAU no comptés amb cap publicació (fanzine, revista, artefacte gràfic o similar) realitzada pels estudiants del Centre.

Hem de remuntar-nos a quatre o cinc anys enrere quan per BAU circulava un fanzine amb el nom de Limbo. Els rumors apunten també al fet que al jardí de l’edifici A, alguns caps de setmana s’intercanviaven fanzines i publicacions diverses.

Per fi el somni s’ha fet realitat i ha aparegut Pandèmia, un projecte d’alguns estudiants de tercer curs de l’itinerari de Gràfic. Sergio Castaño, Jordi Clotet, Jordi Giménez, Paula Guallar i Toni Llargues són els responsables d’aquesta peça gràfica que s’ha presentat dins el Papelmania Fest.

La publicació compta amb portades personalitzades i diferents per a gairebé cada còpia i en ell han col·laborat (per ordre d’aparició) Jesús Morentin, Laura Serrat, Montse Arderiu. Liang Carrillo, Sergio Castaño, Carlos Carrasquilla, Jorge Luis Marzo, Albitskiy, Bes, Miranda Pérez-Hita, Pau de Riba i Adrià Piella, més algun article sense signatura.

Una publicació rigorosa, amb una bona maquetació i continguts interessants que esperem que tingui la continuïtat que es mereix i no sigui només un somni d’una nit d’estiu.

Pandemia_blog-1

Pandemia_blog-3

Pandemia_blog-4

 

Un sueño hecho realidad
Estudiantes_

[CAST]
Era extraño que, teniendo en cuenta las facilidades de producción del momento actual, BAU no contará con ninguna publicación (fanzine, revista, artefacto gráfico o similar) realizada por los estudiantes del Centro.

Tenemos que remontarnos a cuatro o cinco años atrás cuando por BAU circulaba un fanzine con el nombre de Limbo. Los rumores apuntan también a que en el jardín del edificio A, algunos fines de semana se intercambiaban fanzines y publicaciones varias.

Por fin el sueño se ha hecho realidad y ha aparecido Pandemia, un proyecto de algunos estudiantes de tercer curso del itinerario de Gráfico. Sergio Castaño, Jordi Clotet, Jordi Giménez, Paula Guallar y Toni Llargues son los responsables de esta pieza gráfica que se ha presentado dentro del Papelmania Fest.

La publicación cuenta con portadas personalizadas y diferentes para casi cada copia y en él han colaborado (por orden de aparición) Jesús Morentin, Laura Serrat, Montse Arderiu, Liang Carrillo, Sergio Castaño, Carlos Carrasquilla, Jorge Luis Marzo, Albitskiy, Bes, Miranda Pérez-Hita, Pau de Riba y Adrià Piella, más algún artículo sin firma.

Una publicación rigurosa, con una buena maquetación y contenidos interesantes que esperamos que tenga la continuidad que se merece y no sea solo un sueño de una noche de verano.

Pandemia_blog-5

Pandemia_blog-6

Pandemia_blog-2

Share