Fotografies de Moda

Alumni_

[CAT]
En paral·lel a la presentació de la Collection Privée Fashion Shop el passat dissabte 10 de juny es va inaugurar una exposició fotogràfica amb el treball de alumni de BAU, de l’itinerari de Moda que estan ampliant estudis o treballant a l’estranger.

A la mostra, International Alumni Fashion Photo Expo, es poden veure treballs de Sandra Garcia-SiiGii (Los Angeles, USA), Guillem Rodríguez (Hyères, França), Joan Ros (Londres, Anglaterra) i Alejandro Virgos (Londres, Anglaterra).

Fins el 20 de juny
Passadís central, edifici A

 

FOTOMODA copia

Alejandro Virgos

 

 

FOTOMODA copia

Guillem Rodríguez

 

Fotografías de Moda
Alumni_

[CAST]

En paralelo a la presentación de la Collection Privée Fashion Shop el pasado sábado 10 de junio se inauguró una exposición fotográfica con el trabajo de alumni de BAU, del itinerario de Moda que están ampliando estudios o trabajando en el extranjero.

En la muestra, International Alumni Fashion Photo Expo, se pueden ver trabajos de Sandra Garcia-SiiGii (Los Angeles, USA), Guillem Rodríguez (Hyères, Francia), Joan Ros (Londres, Inglaterra) y Alejandro Virgos (Londres, Inglaterra).

Hasta el 20 de junio
Pasillo central, edificio A

 

FOTOMODA copia

Joan Ros

 

FOTOMODA copia

SiiGii
Share