Redisseny pop-up, els resultats

Estudiants_

[CAT]
En un post del passat 7 de juny, us informàvem del taller que havia de tenir lloc a Transfolab. Avui us oferim els resultats.

Al taller van participar les estudiants de primer curs de Grau Lola Bertrán, Anaïs Jordan, Jordina Roca i Alicia Ugarte. El repte era dissenyar un carro de la compra a partir de material reciclat amb un volum màxim de 2 metres cúbics, muntable i desmuntable, i dirigit a l’espai públic.

El seu projecte aprofita l’estructura d’un cotxet de nadons i utilitza la tela de lona dels camions per incloure una bossa.

Us deixem algunes fotos i us convidem a la seva presentació que tindrà lloc els propers dies 17 i 18 de juny a la Maker Faire que es realitzarà al Pavelló d’Itàlia de la Fira Barcelona, a Montjuïc.

L’entrada és gratuïta, però us heu d’inscriure aquí.

buenas_01 buenas_02 buenas_03 buenas_04

Rediseño pop-up, los resultados
Estudiantes_

[CAST]
En un post del pasado 7 de junio, os informábamos del taller que iba a tener lugar en Transfolab. Hoy os ofrecemos los resultados.

En el taller participaron las estudiantes de primer curso de Grado Lola Bertrán, Anaïs Jordan, Jordina Roca y Alicia Ugarte. El reto era diseñar un carro de la compra a partir de material reciclado con un volumen máximo de 2 metros cúbicos, montable y desmontable, y dirigido al espacio público.

Su proyecto aprovecha la estructura de un cochecito de bebés y utiliza la tela de lona de los camiones para incluir una bolsa.

Os dejamos algunas fotos y os invitamos a su presentación que tendrá lugar los próximos días 17 y 18 de junio en la Maker Faire que se realizará en el Pabellón de Italia de la Fira Barcelona, en Montjuïc.

La entrada es gratuita, pero os tenéis que inscribiros aquí.

buenas_05 buenas_06 buenas_07 buenas_08

Share