Co-Creació i Disseny

Estudiants_

[CAT]
Un curs RAC realitzat sota la tutoria de Joan Maroto, en el qual els estudiants de BAU han col·laborat amb la Fundació TEAS i el Centre Ocupacional Bogatell.

L’objectiu del taller era realitzar diferents objectes de disseny a través d’un procés col·laboratiu de Co-Creació on s’utilitzessin eines de fabricació digital com la impressió 3D, el tall-gravat Làser o la fresadora de gran format.

La dinàmica del taller va generar la creació de diferents grups que han documentat el dia a dia del curs i l’han penjat a la xarxa en format bloc, web, tumblr, etc.

Des del blog us animem a visitar aquests enllaços per veure els processos de treball i els resultats finals del curs.

Amb el col·lectiu col·laborador Fundació TEAS

Fabsouls

Galletas digitales

MKR

X-Sequence

Amb el col·lectiu col·laborador Centre ocupacional Bogatell

Taller amb en Manel

Cocreant

Self-service Design

Co-Creación digital con Ivan

 

co-creacio_1

 

Co-Creación y Diseño
Estudiantes_

[CAST]
Un curso RAC realizado bajo la tutoría de Joan Maroto en el que los estudiantes de BAU han colaborado con la Fundación TEAS y el Centro Ocupacional Bogatell.

El objetivo del taller era realizar diferentes objetos de diseño a través de un proceso colaborativo de Co-Creación donde se usasen herramientas de fabricación digital como la impresión 3D, el corte-grabado Láser o la fresadora de gran formato.

La dinámica del taller generó la creación de diferentes grupos que han documentado el día a día del curso y lo han colgado en la red en formato blog, web, tumblr, etc. Desde el blog os animamos a visitar estos enlaces para ver sus procesos de trabajo y los resultados finales del curso.

Con el colectivo colaborador Fundación TEAS

Fabsouls

Galletas digitales

MKR

X-Sequence

Con el colectivo colaborador Centro ocupacional Bogatell

Taller amb en Manel

Cocreant

Self-service Design

Co-Creación digital con Ivan

 

co-creacio_2

Share