Setena edició del Taller Internacional en Educació Superior

Professorat_GREDITS_

[CAT]
En el marc del 7th International Workshop on Higher Education  organitzat per la Universitat Vic, es desenvoluparà un taller de Grigri Pixel amb el títol de Practices and Processes of Caring Urban Spaces of Àfrica and Europe.

Blanca Callén, professora de Bau i membre de GREDITS, és la responsable de l’activitat – englobada en l’apartat de Comunicació i Societat- que comptarà amb la participació de Susana Moliner (IED / Medialab Prado, Madrid), Laura Fernández (Medialab Prado, Madrid), David Pérez (Enorme Estudio, Madrid), Yago Torroja (Universitat Politècnica de Madrid, Madrid), Salah Malouli (Opentaqafa, Casablanca, Marroc), Josian Llorente –també profesor del Centre- (BAU-UVIC, Barcelona), Diego Peris (Institut Do It Yourself, Madrid), un representant d’EVA (Espai Veïnal d’Arganzuela, Madrid) i un representant de Taula Eix Pere IV (Barcelona).

Podeu veure el programa de l’apartat de Comunicació i Societat aquí i el programa de Grigri Pixel aquí

Divendres 30 de juny
De 18:00 a 20:30 h
Torre dels Frares Campus
Sala Segimon Serrallonga

GrigriPixel_Blanca_

Septima edición del Taller Internacional en Educación Superior
Profesorado_ GREDITS_

[CAST]
En el marco del 7th International Workshop on Higher Education  organizado por la Universidad Vic, se desarrollará un taller de Grigri Pixel con el título de Practices and Processes of Caring Urban Spaces of Africa and Europe.

Blanca Callén, profesora de BAU y miembro de GREDITS, es la responsable de la actividad – englobada en el apartado de Comunicación y Sociedad- que contará con la participación de Susana Moliner (IED / Medialab Prado, Madrid), Laura Fernández (Medialab Prado, Madrid), David Pérez (Enorme Estudio, Madrid), Yago Torroja (Universidad Politécnica de Madrid, Madrid), Salah Malouli (Opentaqafa, Casablanca, Marruecos), Josian Llorente –también profesor del Centro (BAU-UVIC, Barcelona), Diego Peris (Instituto Do It Yourself, Madrid), un representante de EVA (Espacio Vecinal de Arganzuela, Madrid) y un representante de Taula Eix Pere IV (Barcelona).

Podéis ver el programa del apartado de Comunicación y Sociedad aquí y el programa de Grigri Pixel aquí 

Viernes 30 de junio
De 18:00 a 20:30 h
Torre dels Frares Campus
Sala Segimon Serrallonga

Share