Segon taller Grigri Pixel

Professorat_GREDITS_

[CAT]
Grigri Pixel, una activitat de Medialab Prado en què participa BAU a través de Blanca Callén (membre també de GREDITS), organitza tallers de creació d’objectes màgics per entorns urbans.

Un dels objectius de partida d’aquest segon taller és que aquests objectes, en forma d’amulets o grigris i realitzats col·lectivament, tinguin la capacitat no només de ser útils o funcionals per a la comunitat d’EVA sinó també d’actuar com a protectors de l’espai comú en què estan ubicats gràcies al relat de la seva fabricació i a la xarxa afectiva en la qual es recolzen.

Les iniciatives seleccionades per al taller Grigri Pixel que se celebrarà a Madrid del 2 al 15 d’octubre 2017 i en el qual es dissenyaran i construiran elements de mobiliari urbà amb llicència lliure per l’espai ciutadà d’EVA (Espai Veïnal d’Arganzuela) són: Aderemi Adegbite de ICAF (Lagos, Nigèria), Essome Ebone Ismael de Madiba & Nature (Kribi, Camerun), Gnikou Kodjo Afate de Woora make (Lomé, Togo) i Toure Ndèye Mané de Côté Jardin (Dakar, Senegal).

Més informació

grigri_pixel_2

 

Segundo taller Grigri Pixel
Profesorado_GREDITS

Grigri Pixel, una actividad de Medialab Prado en la que participa BAU a través de Blanca Callén (miembro también de GREDITS), organiza talleres de creación de objetos mágicos para entornos urbanos.

Uno de los objetivos de partida de este segundo taller es que estos objetos, en forma de amuletos o grigris y realizados colectivamente, tengan la capacidad no solo de ser útiles o funcionales para la comunidad de EVA sino también de actuar como protectores del espacio común en el que están ubicados, gracias al relato de su fabricación y a la red afectiva en la que se apoyan.

Las iniciativas seleccionadas para el taller Grigri Pixel que se celebrará en Madrid del 2 al 15 de octubre y en el que se diseñarán y construirán elementos de mobiliario urbano con licencia libre para el espacio ciudadano de EVA (Espacio Vecinal de Arganzuela) son: Aderemi Adegbite de ICAF (Lagos, Nigeria), Essome Ebone Ismael de Madiba & Nature (Kribi, Camerún), Gnikou Kodjo Afate de Woora make (Lomé, Togo) y Toure Ndèye Mané de Côté Jardin (Dakar, Senegal).

Mas información

grigri_pixel_1

Share