Boserman està en l’Ajo

Professorat_

[CAT]

En els quioscs de tot el país ha tornat a aparèixer Ajoblanco, la mítica revista dels anys setanta que a la portada declara Re-volvemos.

Carla Boserman, professora de BAU i nova responsable de l’àrea d’Art del Centre porta anys amb el seu projecte relatogramas, unes il·lustracions que no només tenen un valor estètic sinó que resumeixen, compendien i narren situacions, esdeveniments i moments de la vida quotidiana.

Aquests dies, com a observadora de les presentacions dels TFGs, es dedicava a realitzar relatogramas en format postal que regalava als estudiants que havien presentat el seu projecte i que captaven perfectament el contingut.

En les últimes pàgines del nou Ajoblanco hem descobert un altre relatograma de Carla, que en aquesta ocasió està relacionat amb una recepta de cuina i que volem compartir amb tots vosaltres.

 

 

Carla_Boserman_Ajo

 

Boserman esta en el Ajo
Profesorado_

[CAST]

En los kioskos de todo el país ha vuelto a aparecer Ajoblanco, la mítica revista de los años setenta que en su portada declara Re-volvemos.

Carla Boserman, profesora de BAU y nueva responsable del área de Arte del Centro, lleva años con su proyecto relatogramas, unas ilustraciones que no sólo tienen un valor estético sino que resumen, compendian y narran situaciones, eventos y momentos de la vida cotidiana.

Estos días, como observadora de las presentaciones de los TFGs, se dedicaba a realizar relatogramas en formato postal que regalaba a los estudiantes que habían presentado su proyecto y que captaban perfectamente el contenido del mismo.

En las últimas páginas del nuevo Ajoblanco hemos descubierto otro relatograma de Carla, que en esta ocasión esta relacionado con una receta de cocina y que queremos compartir con todos vosotros.

 

Share