BAU, Collita Laus 2017

Alumni_Estudiants_Professorat_ 


En l’última edició dels Premis Laus 2017 de l’ADGFAD, BAU ha aconseguit 2 plates i 9 bronzes, en treballs presentats per alumni, estudiants i professors del Centre.

Els trofeus plata han estat per a l’alumni Andrés Requena (Requena Office) amb el seu audiovisual per al Blanc Festival, i per a David Torrents que, al costat de Jacqueline Moinár, ho han aconseguit en la categoria d’il·lustració amb la seva peça AZ Informatikus Kutyája.

Els bronzes han estat per a Raul Goñi (Goñi Studio) amb el seu cartell 2 Costes i la peça d’autopromoció Post; i en la categoria d’estudiants, Anna Salvador amb el seu TFG In-Complet i Raquel Pallejà també amb el seu TFG Política d’intimitat-la lluita de classes a la societat de les dades. L’estudi Run ha aconseguit tres bronzes: un a la categoria de gràfica aplicada a l’espai amb la seva peça Memòria d’un bar; un altre a unitat, línia de pack per Ous Mas Maçaners; i un tercer en la categoria de cartell per Llum Bcn / Festes de Santa Eulàlia. També el professor Javier Jiménez Iniesta (Studio Animal) ha obtingut un bronze per 280-X Munich PopUp Store en la categoria de gràfica aplicada a espais. Finalment, Andrés Requena repeteix trofeu, en la categoria d’element de promoció per al Blanc Festival.

Volem compartir les imatges dels seus treballs amb tots vosaltres i felicitar-los pels trofeus aconseguits.

requena_plata
Andrés Requena

 

torrents_plata_
David Torrents +Jacqueline Moinár
goñi_bronze_1
goñi_bronze_2
Raúl Goñi
javier_jimenez_bronze
Javier Jiménez Iniesta

 

BAU, Cosecha Laus 2017
Alumni_Estudiantes_Profesorado_

En la última edición de los Premios Laus 2017 de AdgFad, BAU ha conseguido 2 platas y 9 bronces en trabajos presentados por alumni, estudiantes y profesores del Centro.

Los trofeos plata han sido para el alumni Andrés Requena (Requena Office) con su audiovisual para el Blanc Festival y para David Torrents que, junto a Jacqueline Moinár, lo han conseguido en la categoría de ilustración con su pieza AZ Informatikus Kutyája.

Los bronzes han sido para Raul Goñi (Goñi Studio) con su cartel 2 Costas y la pieza de autopromoción Post;y en la categoría de estudiantes, Anna Salvador con su TFG In-Complet y Raquel Palleja también con su TFG Política d’intimitat-La lluita de clases a la societat de les dades. El estudio Run ha conseguido tres bronzes: uno en la categoría de gráfica aplicada al espacio con su pieza Memòria d’un bar; otro en unidad, línea de pack por Ous Mas Maçaners; y un tercero en la categoría de cartel por Llum Bcn/Festes de Santa Eulàlia. También el profesor Javier Jiménez Iniesta(Studio Animal) ha obtenido un Bronce para 280-X Munich PopUp Store en la categoría de gráfica aplicada en espacios. Finalmente, Andrés Requena repite trofeo en la categoría de elemento de promoción para el Blanc Festival.

Queremos compartir las imágenes de sus trabajos con todos vosotros y felicitarles por los trofeos conseguidos.

anna_salvador_bronze
Anna Salvador

 

palleja_bronze_
Raquel Palleja

 

Requena_bronze
Andrés Requena
Run_bronze_1 run_bronze_2 run_bronze_3
Run
Share