BAU Talent Visions

Activitats_

BAU presenta una exposició a Palo Alto amb alguns dels Treballs Finals de Grau presentats aquest curs 2016-2017 en els diferents itineraris del Centre, Disseny Audiovisual, Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors i Disseny de Moda.

Una exposició que té l’objectiu de mostrar el resultat dels anys de formació dels estudiants a partir dels seus TFGs, on defineixen les seves inquietuds, interessos i habilitats; en definitiva, com es posicionen davant del món i la professió que els acollirà en un futur molt proper.

Palo Alto, Pellaires 30
Inauguració
Dimecres 12 de juliol. A les 18:00 h
Dijous 13 de juliol. De les 15:00 a 20:00 h
Divendres 14 de juliol. De 10:00 a 14:00 h

bau_talent_visions

 

BAU Talent Visions
Actividades_

BAU presenta una exposición en Palo Alto con algunos de los Trabajos Finales de Grado presentados este curso 2016-2017 en los diferentes itinerarios del Centro, Diseño Audiovisual, Diseño Gráfico, Diseño de Interiores y Diseño de Moda.

Una exposición que tiene el objetivo de mostrar el resultado de los años de formación de los estudiantes a partir de sus TFGs, donde definen sus inquietudes, intereses y habilidades; en definitiva, cómo se posicionan frente al mundo y la profesión que los acogerá en un futuro muy cercano.

Palo Alto, Pellaires 30
Inauguración
Miércoles 12 de julio. A las 18:00 h
Jueves 13 de Julio. De 15:00 a 20:00 h
Viernes 14 de julio. De 10:00 a 14:00 h

Share