Graduació 2016-2017

Activitats_Estudiants_

[CAT]
El passat dijous 6 de juliol va tenir lloc a la sala d’actes del Museu del Disseny de Barcelona l’acte de fi de curs per als graduats de la cinquena promoció del Grau en Disseny de BAU.

L’acte va comptar amb la participació d’Elisabeth Plantada, directora del Centre; Marta Camps, cap d’estudis del Grau; i Josep M. Marimon, coordinador de l’àrea de projectes.

Els estudiants van recollir l’orla de la seva promoció i van compartir amb professors i personal del Centre un comiat de la seva formació i una benvinguda a la professió del disseny que esperem que exerceixin amb èxit, rigor i ètica a partir d’ara.

Des del blog també volem compartir algunes imatges de l’acte.

Cloenda_Grau_Audiovisual Cloenda_Grau_Gràfic Cloenda_Grau_Interiors Cloenda_Grau_Moda

 

Graduación 2016-2017
Actividades_Estudiantes_

[CAST]

El pasado jueves 6 de julio tuvo lugar en la sala de actos del Museo del Diseño de Barcelona, el acto de fin de curso para los graduados de la quinta promoción del Grado en Diseño de BAU.

El acto contó con la participación de Elisabeth Plantada, directora del Centro; Marta Camps, jefa de estudios del Grado; y Josep Mª Marimon, coordinador del área de proyectos.

Los estudiantes recogieron la orla de su promoción y compartieron con profesores y personal del Centro una despedida de su formación y una bienvenida a la profesión del diseño que esperamos que ejerzan con éxito, rigor y ética a partir de ahora.

Desde el blog también queremos compartir algunas imágenes del acto.

Cloenda_Grau_1 Cloenda_Grau_2 Cloenda_Grau_3

orla_2017

Orla 5ena promoció de Grau en Disseny,  dissenyada per Victor Tur, alumni de Moda
Share