10 anys de Festa del Grafisme

Professorat_

(CAT)
Una trobada de gent interessada en el disseny gràfic organitzada per un col·lectiu al qual pertanyen Raúl Goñi, professor de BAU i Jaume Pujagut, coordinador d’activitats culturals del Centre.

En l’edició d’aquest any, la Festa proposa compartir sessions de micro obert, reflexions, barbacoes, alguna que altra cervesa, crítiques, guateques, dubtes, paella, amistat i amor pel disseny gràfic i la Festa del Grafisme a Portbou.

Els organitzadors suggereixen reflexionar, pensar, debatre i criticar tot el que s’ha fet fins ara perquè les properes edicions de la Festa siguin encara més obertes, col·laboratives i interessants.

Assisteix, intervé, col·labora.

Mes informació

10Festa_blogdebau_

 

10 años de Festa del Grafisme
Profesorado_

(CAST)
Un encuentro de gente interesada en el diseño gráfico organizado por un colectivo al que pertenecen Raúl Goñi, profesor de BAU y Jaume Pujagut, coordinador de actividades culturales del Centro.

En la edición de este año, la Festa propone compartir sesiones de micro abierto, reflexiones, barbacoas, alguna que otra cerveza, críticas, guateques, dudas, paella, amistad y amor por el diseño gráfico y la Festa del Grafisme en Portbou.

Los organizadores sugieren reflexionar, pensar, debatir y criticar todo lo que se ha hecho hasta ahora para que las próximas ediciones de la Festa sean aun más abiertas, colaborativas e interesantes.

Asiste, interviene, colabora.

Más información

Share