BAU a Rehogar

Alumni_

[CAT]
Els estudiants Marta Janer i Martí Roca participaran amb els seus TFGs (curs 2016-2017) a l’exposició col·lectiva de Rehogar que s’inaugura d’aquí a uns dies a la Fabra i Coats de Barcelona.

Rehogar és una exposició col·lectiva i una trobada anual al voltant del disseny obert i la reutilització com a eines de transformació social. 
El col·lectiu Makea Tu Vida presenta a l’Espai Zero de Fabra i Coats (Barcelona) aquesta exposició que ja és tot un referent en terreny del disseny obert i la reutilització.

En la seva novena edició, Rehogar continua la seva aposta per construir i potenciar un ecosistema de pràctiques i objectes que plantegen altres hàbits de consum i producció, que generen coneixement, economia i innovacions col·lectives, i exploren camins cap a la sostenibilitat social i ambiental a través de l’aprofitament i la redistribució dels recursos.

Inauguració
Dijous 14 de setembre
A les 19 h.
Exposició 
Del 15 de setembre al 29 d’octubre
Fabra i Coats, Espai Zero
c / Sant Adrià 20. 08030 Barcelona.
De dimarts a dissabte, de 12 a 20 h
Diumenges i festius, de 11 a 15 h
Dilluns, tancat
Entrada gratuïta

Més informació

Marta janer_1 Marta janer_2

Projecte/Proyecto Calle Enmedio. Marta Janer Cervera

 

BAU en Rehogar
Alumni_

[CAST]
Los estudiantes Marta Janer y Martí Roca participarán con sus TFGs (curso 2016-2017) en la exposición colectiva de Rehogar que se inaugura dentro de unos días en la Fabra i Coats de Barcelona.

Rehogar es una exposición colectiva y un encuentro anual en torno al diseño abierto y la reutilización como herramientas de transformación social.

El colectivo Makea Tu Vida presenta en el Espai Zero de Fabra i Coats (Barcelona) esta exposición que ya es todo un referente en el terreno del diseño abierto y la re-utilización.

En su novena edición, Rehogar continúa su apuesta por construir y potenciar un ecosistema de prácticas y objetos que plantean otros hábitos de consumo y producción, que generan conocimiento, economía e innovaciones colectivas, y exploran caminos hacia la sostenibilidad social y ambiental a través del aprovechamiento y la redistribución de los recursos.

Inauguración
Jueves 14 de septiembre
A las 19 h.
Exposición
Del 15 de septiembre al 29 de octubre
Fabra i Coats, Espai Zero
c/ Sant Adriá 20. 08030 Barcelona.
De martes a sábado, de 12 a 20 h
Domingos y festivos, de 11 a 15 h
Lunes, cerrado
Entrada gratuita

Más información

Marti Roca_1 Marti Roca_2

Projecte/Proyecto Funciona. Martí Roca Balcells
Share