Crema

Concursos_

[CAT]

El festival de disseny Blanc llança aquest any un nou concurs per premiar el talent emergent en disseny gràfic.

Si fa menys de 5 anys que vas obrir el teu estudi o vas començar el teu projecte propi com a professional del disseny gràfic en qualsevol de les seves modalitats, aquesta és la teva oportunitat per demostrar el bo que és el teu treball.

O és crema, o no ho és.

Més informació i inscripcions

 

crema_

 

Crema
Concursos_

[CAST]
El festival de diseño Blanc lanza este año un nuevo concurso para premiar el talento emergente en diseño gráfico.

Si hace menos de 5 años que abriste tu estudio o empezaste tu proyecto propio como profesional del diseño gráfico en cualquiera de sus modalidades, ésta es tu oportunidad para demostrar lo bueno que es tu trabajo.

O es crema, o no lo es.

Más información e inscripciones

 

Share