Masterclass: comunicació per a l’agitació

Professorat_

[CAT]
La pràctica del disseny i la comunicació està canviant, s’està redefinint. El dissenyador es converteix en catalitzador i agent transformador; utilitza noves eines i noves metodologies per a una direcció d’art que comunica en context. Del professional al personal i viceversa. Disseny crític per a la comunicació.

Una masterclass impartida per Raúl Goñi que va iniciar la seva carrera al costat de ruiz + company desenvolupant projectes de direcció d’art i disseny per a projectes de comunicació, disseny, packaging i gràfica aplicada a televisió. Més tard va muntar el seu propi estudi especialitzat en comunicació i espai públic. En la seva última etapa va passar per l’agència SCPF treballant en la ideació i desenvolupament de campanyes nacionals i internacionals. Ara, des dels seus dos espais Goñi Studio / Inclusive Studio ofereix un tipus de “disseny atent” dirigit no només a solucionar problemes sinó també a buscar-los.

Raúl és -des del 2006- professor a BAU Centre Universitari de Disseny en l’Area de Projectes i Treball Final de Grau en l’itinerari de disseny gràfic. És també membre del col·lectiu organitzador de la Festa del Grafisme a Portbou.

L’assistència a la masterclass és gratuïta, però amb inscripció prèvia.

Dijous 7 de setembre
De 20:00 a 21:30 h.

Més informació

comunicacioncharla MINIHUB-Logo-1

 

Masterclass: comunicación para la agitación
Profesorado_

[CAST]
La práctica del diseño y la comunicación está cambiando, se está re-definiendo. El diseñador se convierte en catalizador y agente transformador; utiliza nuevas herramientas y nuevas metodologías para una dirección de arte que comunica en contexto. De lo profesional a lo personal y viceversa. Diseño crítico para la comunicación.

Una masterclass impartida por Raúl Goñi que inició su carrera junto a ruiz+company desarrollando proyectos de dirección de arte y diseño para proyectos de comunicación, diseño, packaging y gráfica aplicada a televisión. Más tarde montó su propio estudio especializado en comunicación y espacio público. En su última etapa pasó por la agencia SCPF trabajando en la ideación y desarrollo de campañas nacionales e internacionales. Ahora, desde sus dos espacios Goñi Studio / Inclusive Studio ofrece un tipo de “diseño atento” dirigido no solo a solucionar problemas sino también a buscarlos.

Raúl es -desde el 2006- profesor en BAU Centro Universitario de Diseño en el Área de Proyectos y Trabajo Final de Grado en el itinerario de diseño gráfico. Es también miembro del colectivo organizador de la Festa del Grafisme en Portbou.

La asistencia a la masterclass es gratuita, pero con inscripción previa.

Jueves 7 de septiembre
De 20:00 a 21:30 h.

Más información

Share