La gràfica d’una exposició

Professorat_ 


[CAT]

El professor de BAU David Torrents ha estat el responsable de la imatge gràfica de l’exposició El millor Disseny de l’Any. El David ha encarat el seu treball com una oportunitat per desenvolupar la identitat gràfica del FAD, l’entitat organitzadora de la mostra.

L’exposició és oberta fins el 29 d’octubre, així que encara tenim dies per seguir gaudint dels treballs presentats als premis de les diferents associacions que formen el FAD.

Si esteu interessats a conèixer millor el treball de David Torrents per aquesta exposició, podeu llegir una entrevista sobre tot això aquí. Una entrevista que proporciona claus inèdites i noves maneres d’entendre aquest artefacte de representació, identitat i comunicació que és una mostra de treballs de disseny.

 

David Torrents_1 David Torrents_2
Fotografies de Carolina Sainz

 

La gráfica de una exposición
Profesorado_

[CAST]
El profesor de BAU David Torrents ha sido el responsable de la imagen gráfica de la exposición El mejor Diseño del Año. David ha encarado su trabajo como una oportunidad para desarrollar la identidad gráfica del FAD, la entidad organizadora de la muestra.

La exposición permanece abierta hasta el 29 de octubre, así que aún tenemos días para seguir disfrutando de los trabajos presentados a los premios de las distintas asociaciones que forman el FAD.

Si estáis interesados en conocer mejor el trabajo de David Torrents para esta exposición, podéis leer una entrevista sobre todo ello aquí. Una entrevista que proporciona claves inéditas y nuevas maneras de entender ese artefacto de representación, identidad y comunicación que es una muestra de trabajos de diseño.

 

Share