Dues noves Doctores entre el professorat de BAU

Professorat_

[CAT]
En els últims dies, la Natalie Dal Pozzo -professora de l’itinerari d’Interiors en el Grau en Disseny- i Ester Jordana -professora de primer curs del Grau en Disseny- han defensat amb èxit les seves tesis doctorals.

El 22 de setembre, Nataly dal Pozzo va realitzar la defensa de la seva tesi doctoral “La polémica Tàpies y el conceptualismo catalán 1973-1985” a BAU.
La tesi, dirigida per la Dra. Teresa Martínez, va obtenir del jurat la qualificació de EXCEL·LENT CUM LAUDE.

I el dia 27 de setembre, l’Ester Jordana va realitzar la defensa de la seva tesi doctoral “Être autrement: el ser como transformación en Michel Foucault ” a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB.
La tesi va estar dirigida pels doctors Manuel Cruz i Santiago López Petit i va obtenir també la qualificació de EXCEL·LENT CUM LAUDE.

Felicitats a totes dues.

Nataly

Nataly Dal Pozzo

IMG_20170927_114646

Ester Jordana

 

Dos nuevas Doctoras entre el profesorado de BAU
Profesorado_

[CAST]
En los últimos días, Natalie Dal Pozzo -profesora del itinerario de Interiores en el Grado en Diseño- y Ester Jordana -profesora de primer curso del Grado en Diseño- han defendido con éxito sus tesis doctorales.

El 22 de septiembre, Natalie dal Pozzo realizó la defensa de su tesis doctoral “La polémica Tàpies y el conceptualismo catalán 1973-1985” en BAU.
La tesis, dirigida por la Dra. Teresa Martínez, obtuvo del jurado la calificación de EXCELENTE CUM LAUDE.

Y el día 27 de septiembre, Ester Jordana realizó la defensa de su tesis doctoral “Être autrement: el ser como transformación en Michel Foucault” en el Aula Magna de la Facultad de Filosofía de la UB.
La tesis estuvo dirigida por los doctores Manuel Cruz y Santiago López Petit y obtuvo también la calificación de EXCELENTE CUM LAUDE.

Felicidades a ambas.

IMG_4280Relatograma de Carla Boserman de la defensa de tesi d’Ester Jordana
Relatograma de Carla Boserman de la defensa de tesis de Ester Jordana

 

 

Share