Tanit Salvador, una de les guanyadores del concurs Art on Paper

Màsters i Postgraus_ 


Art on Paper va ser una acció de pintura en viu organitzada per la Fundació Cuixart, una batalla, una experiència, una trobada d’artistes emergents a l’entorn de la il·lustració que va tenir la participació de diverses escoles de Barcelona.

Després de successives eliminacions, van ser quatre els guanyadors del concurs i el seu treball s’ha pogut veure a la desena edició de la fira d’art Swab celebrada aquest cap de setmana a Barcelona.

La representant de BAU ha estat la Tanit Salvador, una estudiant del Màster en Illustració Creativa, mentre que el Jon Ander va quedar entre els finalistes.

Tania_2 Tanit_1

 

Tanit Salvador, una de las ganadoras del concurso Art on Paper
Màsters i Postgraus_ 


Art on Paper fue una acción de pintura en vivo organizada por la Fundació Cuixart, una batalla, una experiencia, un encuentro de artistas emergentes alrededor de la ilustración que tuvo la participación de diversas escuelas de Barcelona. Tras sucesivas eliminaciones, fueron cuatro los ganadores del concurso y su trabajo se ha podido ver en la décima edición de la feria de arte Swab celebrada este fin de semana en Barcelona.

La representante de BAU ha sido Tanit Salvador, una estudiante del Máster en Illustración Creativa, mientras que Jon Ander quedó entre los finalistas.

Joan_Ander_1

Share