La Castanyada

Activitats_Estudiants_

[CAT]
La comissió de Festes d’aquest curs 2017-2018, formada per estudiants de quart curs de Grau de tots els itineraris del Centre, inicia les seves activitats “extra-escolars” amb una festa al Razzmatazz.

Han batejat l’esdeveniment com La Castanyada, una tradició popular consistent en menjar castanyes torrades per pal·liar els efectes del fred de tardor i l’arribada de l’hivern. Encara que sembla que la meteorologia no acompanya, es mantenen les tradicions populars -incloses les festes de BAU-, així que, si esteu interessats, podeu comprar les entrades per a la festa al passadís central de l’edifici A, de 11:00 a 11:30 i de 17:30 a 18:00 h.

Dijous 26 d’octubre (en realitat, el divendres 27)
A partir de les 00:30 h
Sala Lolita
Razzmatazz, Pamplona 88 (Poblenou)

La Castañada
Actividades_Estudiantes_

[CAST]

La comisión de Fiestas de este curso 2017-2018, formada por estudiantes de cuarto curso de Grado de todos los itinerarios del Centro, inicia sus actividades “extra-escolares” con una fiesta en el Razzmatazz.

Han bautizado al evento como La Castanyada, una tradición popular consistente en comer castañas asadas para paliar los efectos del frio otoñal y la llegada del invierno. Aunque parece que la meteorología no acompaña, se mantienen las tradiciones populares –incluidas las fiestas de BAU-, así que, si estáis interesados podéis comprar las entradas para la fiesta, en el pasillo central del edificio A, de 11:00 a 11:30 y de 17:30 a 18:00 h.

Jueves 26 de octubre (en realidad el viernes 27)
A partir de las 00:30 h
Sala Lolita
Razzmatazz, Pamplona 88 (Poblenou)

Share