x rr m c

Activitats_

[CAT]
El departament d’Activitats Culturals i la Biblioteca de BAU proposen una nova activitat oberta a tots els estudiants del Centre.

x rr m c seran trobades informals en petit comitè per compartir, conèixer, xerrar, descobrir, etc. aspectes, projectes, curiositats, experiències i qualsevol altra cosa que se’ns ocorri o que siguem capaços de generar al voltant del disseny, la fotografia, la il·lustració o l’expressió creativa en qualsevol de les seves manifestacions.
Aquestes trobades tindran lloc en espais, horaris i idiomes canviants i adaptats a les possibilitats dels participants i a les situacions de la vida real.
Si esteu interessats a participar-hi, manteniu-vos atents als posts del blog de BAU o passeu per la Biblioteca i pregunteu-li a en Sergi.

x rr m c
Actividades_

[CAST]
El departamento de Actividades Culturales y la Biblioteca de BAU proponen una nueva actividad abierta a todos los estudiantes del Centro.

x rr m c serán encuentros informales en petit comité para compartir, conocer, charlar, descubrir, etc. aspectos, proyectos, curiosidades, experiencias y cualquier otra cosa que se nos ocurra o que seamos capaces de generar alrededor del diseño, la fotografía, la ilustración o la expresión creativa en cualquiera de sus manifestaciones.
Estos encuentros tendrán lugar en espacios, horarios e idiomas cambiantes y adaptados a las posibilidades de los participantes y a las situaciones de la vida real.

Si estáis interesados en participar permaneced atentos a los posts del blog de BAU o pasad por la Biblioteca y preguntádselo a Sergi.

 

Share