Grigri Pixel, informació final

Activitats_Professorat_ 


[CAT]
Al blog de BAU ja hem fet diverses mencions al projecte Grigri Pixel que tindrà lloc en els primers dies del proper mes de novembre. El programa i les dates han patit alguna que una altra modificació i amb aquest post volem posar al dia totes les dades d’aquesta interessant proposta.

La presentació pública del projecte es realitzarà a Hangar (Emilia Coranty, 16, Barcelona) el dijous 2 de novembre a partir de les 16:00 h.
La festa final, amb la presentació del Grigri que s’hagi realitzat al taller, serà el dissabte 11 de novembre a les 17:00 h al Passatge Trullàs, al barri del Poblenou.

Podeu trobar informació sobre el projecte a la seva pàgina web.

 

Grigri Pixel, información final
Actividades_Profesorado_

[CAST]
En el blog de BAU ya hemos hecho diversas menciones al proyecto Grigri Pixel que tendrá lugar en los primeros días del próximo mes de noviembre. El programa y las fechas han sufrido alguna que otra modificación y con este post queremos poner al día todos los datos de esta interesante propuesta.

La presentación pública del proyecto se realizará en Hangar el jueves 2 de noviembre a partir de las 16:00 h.
La fiesta final, con la presentación del Grigri que se haya realizado en el taller, será el sábado 11 de noviembre a las 17:00 h en el Passatge Trullàs, en el barrio del Poblenou.

Podéis encontrar información sobre el proyecto en su página web.

 

Share