Zaza i Zik a BAU

Activitats_

[CAT]
BAU torna a acollir a les seves instal·lacions conferències realitzades en col·laboració amb El meu primer festival relacionades amb el cinema d’animació.

El Màster en Animació Stop Motion i el Màster en Il·lustració creativa organitzen xerrades en obert amb realitzadors de primer nivell.
La primera d’elles serà amb la parella professional formada per Zaza i Zyk, il·lustradors de pel·lícules d’animació com Persépolis, Ozzy i els escarabats, Ernest i Celestine (nominada a l’Oscar de Hollywood) o El gat i el rabí.
Zaza i Zyk treballen junts des de fa anys creant i dibuixant backgrounds, els escenaris de fons dibuixats de pel·lícules d’animació. 


Divendres 10 de novembre
A les 17:30 h
Espai Polivalent, edifici A
Entrada gratuïta prèvia inscripció.

 

Zaza y Zik en BAU
Actividades_


[CAST]
BAU vuelve a acoger en sus instalaciones conferencias realizadas en colaboración con El meu primer festival relacionadas con el cine de animación.


El Máster en Animación Stop Motion y el Máster en Ilustración creativa organizan charlas en abierto con realizadores de primer nivel.
La primera de ellas será con la pareja profesional formada por Zaza y Zyk, ilustradores de películas de animación como Persépolis, Ozzy y los escarabajos, Ernest y Celestine (nominada al Oscar de Hollywood) o El gato y el rabino.
Zaza y Zyk trabajan juntos desde hace años creando y dibujando backgrounds, los escenarios de fondo dibujados de películas de animación.

Viernes 10 de noviembre
A las 17:30 h
Espacio Polivalente, edificio A

Entrada gratuita previa inscripción.

Share