BCN EThical Fahion Fest

Professorat_

[CAT]
Una iniciativa de l’associació Moda Sostenible Barcelona amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre els avantatges de la moda sostenible així com potenciar i estimular la seva creació, producció, venda i ús.

A les conferències intervindran professionals de primer nivell i es tractaran diversos temes com l’impacte al medi ambient o social de la producció tèxtil, i es parlarà del futur de la moda.
Una de les activitats del BEFF és la taula rodona Com portar la sostenibilitat a les escoles de moda, moderada per Sílvia Ventosa, amb la participació de Tonuca Belloch de EASD, Antoni Mañach de ESDI, Elena Salcedo de IED i Fran Casado de BAU.

Dissabte 11 de noviembre
A les 10:00 h

Museu del Disseny de Barcelona
Activitat gratuïta
Més informació

 

BCN EThical Fahion Fest
Profesorado_

[CAST]
Una iniciativa de la asociación Moda Sostenible Barcelona con el objetivo de sensibilizar a la sociedad sobre las ventajas de la moda sostenible así como potenciar y estimular su creación, producción, venta y uso.

En las conferencias programadas intervendrán profesionales de primer nivel y se tratarán temas como el impacto medioambiental y social de la producción textil o el futuro de la moda.
Una de las actividades del BEFF es la mesa redonda Cómo llevar la sostenibilidad a las escuelas de moda, moderada per Sílvia Ventosa, con la participación de Tonuca Belloch de EASD, Antoni Mañach de ESDI, Elena Salcedo de IED y Fran Casado de BAU.

Sábado 11 de noviembre
A las 10:00 h

Museu del Disseny de Barcelona
Actividad gratuita
Más información

 

Share