Marina Colell al ADC * E

Alumni_

[CAT]
Del 9 al 11 de novembre tindrà lloc el 4th European Creativity Festival, que es presenta amb el lema Imagineering Creative Intelligence. 
Dins de l’extens programa d’activitats destaca la secció High potentials, un experiment que reuneix una selecció dels millors talents i a l’elit de la indústria que necessita les idees del demà.

Una sessió desafiant i inspiradora, High potentials està dissenyada per ajudar els creatius a exhibir les seves habilitats i fer nous contactes.

Marina Colell, alumni de BAU, presentarà els seus últims treballs el dissabte 11 de novembre a la secció High potentials. Per la Marina, que va participar el mes passat al Blanc Fest, la natura és una font de coneixement i inspiració que acaba formant part dels seus projectes.

 

Marina Colell en el ADC*E
Alumni_

[CAST]

Del 9 al 11 de noviembre tendrá lugar el 4th European Creativity Festival, que se presenta con el lema Imagineering Creative Intelligence. Dentro del extenso programa de actividades destaca la sección High Potentials, un experimento que reúne a una selección de los mejores talentos y a la élite de la industria que necesita las ideas del mañana.

Una sesión desafiante e inspiradora, High Potentials está diseñada para ayudar a los creativos a exhibir sus habilidades y hacer nuevos contactos. Marina Colell, alumni de BAU, presentará sus últimos trabajos el sábado 11 de noviembre en la sección High Potentials.

Para Marina, que participó el mes pasado en el Blanc Fest, la naturaleza es una fuente de conocimiento e inspiración que termina formando parte de sus proyectos.

 

Share