Mira, Digital Arts Festival

Alumni_ 


[CAT]
A més de l’interès que pugui despertar entre els estudiants de l’itinerari d’audiovisual la programació del Mira, ens alegrem que la imatge del Festival hagi estat realitzada per l’alumni de BAU Georgina Asunción Guasch i l’estudi Device. 
A més de la imatge gràfica, la Georgina ha col·laborat en la direcció d’art del clip promocional del festival realitzat per l’estudi Device.

 

Mira, Digital Arts Festival
Alumni_

[CAST]
Además del interés que pueda despertar entre los estudiantes del itinerario de audiovisual la programación del Mira, nos alegramos que la imagen del Festival haya sido realizada por la alumni de BAU, Georgina Asunción Guasch y el estudio Device. 
Además de la imagen gráfica, Georgina ha colaborado en la dirección de arte del clip promocional del festival realizado por el estudio Device.

 

MIRA 2017 – The Light Within You from Device on Vimeo.

Share