Todor Iliev

Activitats_

[CAT]
BAU torna a acollir a les seves instal·lacions conferències realitzades en col·laboració amb El meu primer festival relacionades amb el cinema d’animació.


El Màster en Animació Stop Motion i el Màster en Il·lustració creativa organitzen xerrades en obert amb realitzadors de primer nivell.
Xerrada a càrrec de Todor Iliev, il·lustrador amb formació en Belles Arts i director d’animació d’origen búlgar. Va liderar l’animació de nombroses pel·lícules amb gran èxit de públic com La màquina voladora (amb Breakthru Films), Pirates! (Dels estudis Aardman i nominada als Oscar), Els Broxtrolls (dels estudis Laika i també nominada als Oscar), El Nadal de Solan i Ludwig, o Solan & Ludwig, la gran cursa del formatge (dels estudis Qvisten).
Establert actualment a Noruega, Todor treballa per als estudis Qvisten on ha dirigit un dels seus últims films: El bosc de Haquivaqui. També ha creat diferents còmics i il·lustracions per al projecte Vekovnici, basat en Sèrbia, així com altres obres d’il·lustració per a diferents clients. 


Divendres 17 de novembre
A les 17:30 h
Espai Polivalent, edifici A
Entrada gratuïta prèvia inscripció

Todor Iliev
Actividades_


[CAST]
BAU vuelve a acoger en sus instalaciones conferencias realizadas en colaboración con El meu primer festival relacionadas con el cine de animación.
El Máster en Animación Stop Motion y el Máster en Ilustración creativa organizan charlas en abierto con realizadores de primer nivel.
Charla a cargo de Todor Iliev, ilustrador con formación en Bellas Artes y director de animación de origen búlgaro. Lideró la animación de numerosas películas con gran éxito de público como La máquina voladora (con Breakthru Films), ¡Piratas! (de los estudios Aardman y nominada a los Oscar), Los Broxtrolls (de los estudios Laika y también nominada a los Oscar), La Navidad de Solan y Ludwig, o Solan & Ludwig, la gran carrera del queso (de los estudios Qvisten).
Afincado actualmente en Noruega, Todor trabaja para los estudios Qvisten donde ha dirigido uno de sus últimos films: El bosque de Haquivaqui. También ha creado diferentes cómics e ilustraciones para el proyecto Vekovnici, basado en Serbia, así como otras obras de ilustración para diferentes clientes.


Viernes 17 de noviembre
A las 17:30 h
Espacio Polivalente, edificio A

Entrada gratuita previa inscripción

Share