Amorf Etern

Alumni_Professorat_


[CAT]
Una exposició que es planteja com una reflexió genèrica sobre les noves pedagogies en l’àmbit de les arts i del disseny amb la presentació de projectes molt diversos i transversals on les idees, els conceptes, els materials, els objectes, les imatges i els textos es fusionen i solapen amb un objectiu comú: generar un diàleg permanent entre les coses i les persones, entre el professor i l’alumne, entre el productor i l’espectador.

Entre els participants es trova Joana Capella Buendía, alumni de BAU,
i entre les diverses activitats programades, la professora del Centre Jara Rocha hi intervIndrà el dimarts 19 de desembre a les 19 hores amb la xerrada El continuum cos-3D. Una visita a l’inventari del projecte d’investigació col·lectiva Possible Bodies.

Escola Massana
Espai Busquets
Fins el 12 de gener de 2018

 

Amorf Etern
Alumni_Profesorado_

[CAST]

Una exposición que se plantea como una reflexión genérica sobre las nuevas pedagogías en el ámbito de las artes y del diseño con la presentación de proyectos muy diversos y transversales donde las ideas, los conceptos, los materiales, los objetos, las imágenes y los textos se fusionan y solapan con un objetivo común: generar un diálogo permanente entre las cosas y las personas, entre el profesor y el alumno, entre el productor y el espectador.

Entre los participantes se encuentra Joana Capella Buendía alumni de BAU, y entre les diversas actividades programadas, la profesora del Centro Jara Rocha intervendrá el martes 19 de diciembre a las 19 horas con la charla El continuum cos-3D. Una visita al inventario del proyecto de investigación colectiva Possible Bodies.

Escola Massana
Espai Busquets
Hasta el 12 de enero de 2018

 

Share