Ara sÍ, Roger Grasas a BAU

Activitats_

[CAT]

x rr m c, una activitat organitzada per la Biblioteca de BAU s’inicia amb un mes de retard respecte a la data prevista inicialment i amb el mateix contingut previst:una xerrada al voltant del món de la fotografia.

Una trobada amb el fotògraf Roger Grasas amb el qual compartirem un dels seus itineraris pels països del Golf.

En Roger presentarà el seu llibre Min Turab -que en àrab significa “de la terra” -, una exploració que proposa constatar com s’esquerda i estripa un paisatge i un de nou s’imposa escombrant a l’anterior.

Dijous 14 de desembre
A les 20:00 h
Aula 1.9

Places limitades
Inscripció a la biblioteca (Sergi B. Garcia)

Ahora sí, Roger Grasas en BAU
Actividades_

[CAST]
x rr m c ,una actividad organizada por la Biblioteca de BAU se inicia con un mes de retraso respecto a la fecha prevista inicialmente y con el mismo contenido previsto: una charla en torno al mundo de la fotografía.

Un encuentro con el fotógrafo Roger Grasas con el que compartiremos uno de sus itinerarios por los países del Golfo.

Roger presentará su libro Min Turab –que en árabe significa “de la tierra”-, una exploración que propone constatar cómo se resquebraja y desgarra un paisaje y uno nuevo se impone barriendo al anterior.

Jueves 14 de diciembre
A las 20:00 h
Aula 1.9

Plazas limitadas
Inscripción en la biblioteca (Sergi B. Garcia)

Share