Disseny social amb Lara Costafreda

Activitats_

[CAT]

Nova sessió del cicle Interferències, en aquesta ocasió amb la presència de Lara Costafreda que impartirà la conferència Les persones refugiades i el disseny com a eina de transformació social.

Lara Costafreda participa en aquest cicle com a coordinadora del projecte Casa nostra, casa vostra, una iniciativa ciutadana a favor dels refugiats davant la inoperància de polítics, estats i d’Europa en general que pretén sensibilitzar els ciutadans en favor de l’acollida de persones refugiades.

La Lara és graduada en disseny de moda per BAU i postgraduada en Il·lustració creativa per Eina. Actualment combina la seva tasca com a coordinadora de Casa nostra, casa vostra amb el seu treball com a il·lustradora freelance i com a docent en diferents centres de disseny de Barcelona.

En aquesta ponència ens explicarà la seva experiència en els camps, així com la campanya posterior (Volem acollir – Casa nostra, casa vostra) a través de la qual coneixerem la força del disseny i la comunicació com a eina de transformació social.

Dimecres 13 de desembre
A les 14:00 h
Espai polivalent, edifici A
Entrada gratuïta. Aforament limitat.
No es permetrà l’entrada a la sala passats 10 minuts de l’inici de la xerrada.

Diseño social con Lara Costafreda
Actividades_

[CAST]
Nueva sesión del ciclo Interferències, en esta ocasión con la presencia de Lara Costafreda que impartirá la conferencia Las personas refugiadas y el diseño como herramienta de transformación social.

Lara Costafreda participa en este ciclo como coordinadora del proyecto Casa nostra, casa vostra, una iniciativa ciudadana a favor de los refugiados ante la inoperancia de políticos, estados y de Europa en general que pretende sensibilizar a los ciudadanos en favor de la acogida de personas refugiadas.

Lara es graduada en diseño de moda por BAU y posgraduada en Ilustración creativa por Eina. Actualmente combina su labor como coordinadora de Casa nostra, casa vostra con su trabajo como ilustradora freelance y como docente en distintos centros de diseño de Barcelona.

En esta ponencia nos explicará su experiencia en los campos, así como la campaña posterior (Volem acollir – Casa nostra, casa vostra) a través de la cual conoceremos la fuerza del diseño y la comunicación como herramienta de transformación social.

Miércoles 13 de diciembre
A las 14:00 h
Espacio polivalente, edificio A
Entrada gratuita. Aforo limitado.
No se permitirá la entrada a la sala pasados 10 minutos del inicio de la charla.

 

Share