El disseny gràfic del Design Market 2017

Alumni_

[CAT]
Córdova Canillas serà l’estudi responsable de la imatge del Design Market 2017.

Per a l’edició d’enguany, i a partir de la idea d’una comunicació que es basi en la relació de les persones amb l’entorn i amb els objectes d’ús quotidià que ens envolten, l’estudi Córdova Canillas us presentarà una família de personatges connectant amb tota una sèrie d’objectes presents al Design Market que reflecteixen molt bé la multidisciplinarietat del FAD i representen les diferents expressions del disseny; des d’artesania, art i joieria fins a moda, disseny gràfic i de producte. Així, coneixereu un entranyable grup de persones interactuant amb diferents objectes i en diferents situacions que us resultaran familiars i amb qui ben segur us sentireu identificats.

Pel que fa a Córdova Canillas, els seus treballs eviten les tendències i la banalitat a través d’investigacions profundes i la sustentació dels seus conceptes. Marti Canillas, co-fundador de l’estudi és alumni de BAU.

 

 

El diseño gráfico del Design Market 2017
Alumni_

[CAST]

Córdova Canillas será el estudio responsable de la imagen del Design Market 2017.
Para la edición de este año, y a partir de la idea de una comunicación que se base en la relación de las personas con el entorno y con los objetos de uso cotidiano que nos rodean, el estudio Córdova Canillas os presentará una familia de personajes conectando con toda una serie de objetos presentes en el Design Market que reflejan muy bien la multidisciplinariedad del FAD y representan las diferentes expresiones del diseño; desde artesanía, arte y joyería hasta moda, diseño gráfico y de producto. Así, conoceréis un entrañable grupo de personas interactuando con diferentes objetos y en diferentes situaciones que os resultarán familiares y con quien seguramente os sentiréis identificados.

En cuanto a Córdova Canillas, sus trabajos evitan las tendencias y la banalidad a través de investigaciones profundas y la sustentación de sus conceptos. Marti Canillas, co-fundador del estudio es alumni de BAU.

 

Share