Premi Projecte Fi de Grau en Disseny Gràfic

Alumni_

El Col·legi de Dissenyadors Gràfics de Catalunya ha organitzat aquest concurs al qual es podien presentar Projectes de Fi de Grau realitzats des de la fi de curs 2011-2012 fins a l’actualitat. Una edició extraordinària que intenta recollir i reconèixer el treball de les primeres generacions sorgides de la implantació del Grau en Disseny.

Entre els projectes seleccionats es troba el de l’alumni Beatriz Lozano Mendez, tutoritzat per Josep Mª Marimón, amb el títol de Diabetis Mellitus Tipus I. Descobrint la diabetis infantil amb l’osset Dib, corresponent al curs 2014-2015.

Beatriz Lozano va cursar l’itinerari d’Audiovisuals i el seu projecte tenia el repte d’aportar als menors una formació pedagògica i alhora lúdica que servís per tranquil·litzar-los i ajudar-los a entendre què significa que pateixin aquesta alteració en el seu organisme, les seves causes i com tractar-la.

Des del blog de Bau, felicitem a Beatriz Lozano per aquesta selecció al Premi.

 

Premio Proyecto Fin de Grado en Diseño Gráfico
Alumni_

El Colegio de Diseñadores Gráficos de Cataluña ha organizado este concurso al que se podían presentar Proyectos de Fin de Grado realizados desde el fin de curso 2011-2012 hasta la actualidad. Una edición extraordinaria que intenta recoger y reconocer el trabajo de las primeras generaciones surgidas de la implantación del Grado en Diseño.

Entre los proyectos seleccionados se encuentra el de la alumni Beatriz Lozano Mendez, tutorizado por Josep Mª Marimón, con el título de Diabetes Mellitus Tipo I. Descubriendo la diabetes infantil con el osito Dib, correspondiente al curso 2014-2015.

Beatriz Lozano cursó el itinerario de Audiovisuales y su proyecto tenía el reto de aportar a los menores una formación pedagógica y a la vez lúdica que sirviera para tranquilizarles y ayudarles a entender qué significa que padezcan esta alteración en su organismo, sus causas y cómo tratarla.

Desde el blog de BAU, felicitamos a Beatriz Lozano por esta selección al Premio.

Share