Grigri Pixel a la “tele”

Activitats_Professorat_

Després dels múltiples posts sobre aquesta iniciativa en què col·labora la professora Blanca Callén, incloem al blog de BAU aquest reportatge televisiu del programa de la primera cadena nacional La aventura del saber.

Opinions, imatges i processos de treball dels Grigris, que podeu veure i usar en l’espai públic de passatge Trullàs molt a prop de BAU.

 

 

Grigri Pixel en la “tele”
Actividades_Profesorado_

Después de los múltiples posts sobre esta iniciativa en la que colabora la profesora Blanca Callén, incluimos en el blog de BAU este reportaje televisivo del programa de la primera cadena nacional La aventura del saber.

Opiniones, imágenes y procesos de trabajo de los Grigris, que podéis ver y usar en el espacio público del pasaje Trullàs muy cerca de BAU.

Share