Serena Studio a BAU

Activitats_Alumni_

El passat dimarts 19 de desembre, Serena studio va impartir una conferència sobre el Branding de Moda als alumnes del primer curs de Bau Nit.

Carla Serena i Raul Martín són exalumnes de Bau Nit Gràfic i van explicar la metodologia que segueixen al realitzar un projecte en el sector de la moda, començant amb la recepció de l’brief, la construcció d’un relat de marca i la importància del canal digital per a la comunicació.

Podeu veure els treballs de Serena Studio a la seva web i a instagram

 

 

Serena Studio en BAU
Actividades_Alumni_

El pasado martes 19 de diciembre, Serena studio impartió una conferencia sobre el Branding de Moda a los alumnos del primer curso de Bau Nit.

Carla Serena y Raul Martín son exalumnos de Bau Nit Gràfic y explicaron la metodología que siguen al realizar un proyecto en el sector de la moda, comenzando con la recepción del brief, la construcción de un relato de marca y la importancia del canal digital para la comunicación.

Podéis ver los trabajos de Serena Studio en su web y en instagram

 

Share