Kids of Broken Future presenta col·lecció en Pitti Uomo

Alumni_

[CAT]
El que va començar sent un projecte de final de carrera és ara una marca enfocada a l’streetwear. Kids of Broken Future és el projecte de Marta Sánchez, alumni de BAU, una exmodel que va canviar el rumb de la seva carrera quan es va mudar Los Angeles i va descobrir l’escena skate i hip hop.

L’streetwear és part de l’ADN de KBF. Alguns dels punts bàsics del seu imaginari i que sempre estaran presents en totes les col·leccions són l’skate, el hip hop i el punk.

Després d’estudiar moda a BAU, Marta Sánchez, dissenyadora i directora creativa, es va llançar a l’aventura de crear la seva pròpia marca. Una marca internacional amb base a Barcelona amb una filosofia i estil focalitzat en sobrepassar el present creant la possibilitat de nous futurs.

KBF té un interès especial en l’estètica i l’art del passat i el present de la nostra societat, des d’un punt de vista subcultural i com a reflex de la seva manera de ser.

KBF participa aquests dies (del 9 al 12 de gener) a la prestigiosa fira internacional Pitti Immagine Uomo que se celebra a Florència, a la secció Unconventional.

 

Kids of Broken Future presenta colección en Pitti Uomo
Alumni_

[CAST]
Lo que empezó siendo un proyecto de final de carrera es ahora una marca enfocada al streetwear. Kids of Broken Future es el proyecto de Marta Sánchez, alumni de BAU, una ex-modelo que cambió el rumbo de su carrera cuando se mudó a Los Angeles y descubrió la escena skate y hip hop.

El streetwear es parte del ADN de KBF. Algunos de los puntos básicos de su imaginario y que siempre estarán presentes en todas las colecciones son el skate, el hip hop y el punk.

Después de estudiar moda en BAU, Marta Sánchez, diseñadora y directora creativa, se lanzó a la aventura de crear su propia marca. Una marca internacional con base en Barcelona con una filosofía y estilo focalizado en sobrepasar el presente creando la posibilidad de nuevos futuros.

KBF tiene un interés especial en la estética y el arte del pasado y el presente de nuestra sociedad, desde un punto de vista subcultural y como reflejo de su manera de ser.

KBF participa estos días (del 9 al 12 de enero) en la prestigiosa feria internacional Pitti Immagine Uomo que se celebra en Florencia, en la sección Unconventional.

Share