Masterclass amb Abi Feijo

Màsters i Postgraus_

[CAT]
Activitat gratuïta i oberta sobre les tècniques d’Stop Motion, Cut Out i Multiplà a càrrec d’Abi Feijo, director i productor d’animació, i professor del Màster en Animació Stop Motion.

Abi Feijo és un reconegut animador internacional que ha experimentat amb multitud de tècniques d’animació en Stop Motion. Al llarg de la seva trajectòria professional ha rebut més de 40 guardons internacionals pel seu treball artístic d’animador. És el president d’ASIFA International; president de la Casa d’Animação-Associació Cultural i membre de Cartoon Portugal.

Dijous 11 de gener
A les 18:30 h.
Espai polivalent, edifici A

Entrada lliure fins a completar l’aforament

 

 

Masterclas con Abi Feijo
Masters y Posgrados_

[CAST]
Actividad gratuita y abierta sobre las técnicas de Stop Motion, Cut Out y Multiplano a cargo de Abi Feijo, director y productor de animación, y profesor del Master en Animación Stop Motion.

Abi Feijo es un reconocido animador internacional que ha experimentado con multitud de técnicas de animación en Stop Motion. A lo largo de su trayectoria profesional ha recibido más de 40 galardones internacionales por su trabajo artístico de animador. Es el presidente de ASIFA International; presidente de la Casa da Animação-Asociación Cultural y miembro de Cartoon Portugal.

Jueves 11 de enero
A las 18:30 h.
Espacio polivalente, edificio A

Entrada libre hasta completar el aforo

 

Share