Gutenberg 2018

Activitats_

[CAT]
Un grup d’amants de la tipografia format per Andreu Balius, Albert Corbeto, José Antonio Gamarra, Wolfgang Hartmann i Joaquín Solana són els responsables d’aquesta proposta que commemora els 550 anys de la mort de Johannes Gutenberg que amb el seu invent de la impremta de tipus mòbils va influir enormement en el progrés de la Humanitat.

BAU col·labora amb aquesta activitat cedint els seus espais per a les conferències del divendres 2 de febrer i els tallers del dissabte 3 del mateix mes. Podeu trobar tota la informació sobre l’esdeveniment al web Gutenberg 2018.

Tot i que les entrades estan esgotades des de fa dies, BAU posa a disposició d’alumnes i professors del Centre un lot de 20 entrades. Per aconseguir-ho només heu d’enviar un mail a jaume@bau.cat, amb assumpte: Gutenberg 2018, i en el qual indiqueu el vostre nom, cognoms i número de matrícula (si sou estudiants) o el nom i els cognoms (si sou professors).

Els 20 primers missatges que entrin a la safata d’entrada podran assistir a la projecció de la pel·lícula El enigma Gutenberg i a les conferències d’Andreu Balius i Eduardo Manso el proper divendres 2 de febrer.

A que esteu esperant ? Escriviu ja.

 

 

Gutenberg 2018
Actividades_

[CAST]
Un grupo de amantes de la tipografía formado por Andreu Balius, Albert Corbeto, José Antonio Gamarra, Wolfgang Hartmann y Joaquín Solana son los responsables de esta propuesta que conmemora los 550 años de la muerte de Johannes Gutenberg que con su invento de la imprenta de tipos móviles influyó enormemente en el progreso de la Humanidad.

BAU colabora con esta actividad cediendo sus espacios para las conferencias del viernes 2 de febrero y los talleres del sábado 3 del mismo mes. Podéis encontrar toda la información sobre el evento en la web Gutenberg 2018.

A pesar de que las entradas están agotadas desde hace días, BAU pone a disposición de alumnos y profesores del Centro un lote de 20 entradas. Para conseguirlo sólo tenéis que mandar un mail ajaume@bau.cat, con asunto: Gutenberg 2018, y en el que indiquéis vuestro nombre, apellidos y número de matrícula (si sois estudiantes) o el nombre y los apellidos (si sois profesores).

Los 20 primeros mensajes que entren en la bandeja de entrada podrán asistir a la proyección de la película El enigma Gutenberg y a las conferencias de Andreu Balius y Eduardo Manso el próximo viernes 2 de febrero.

¿A que estáis esperando? Escribid ya.

 

Share