La Biblioteca de Bau

Activitats_Estudiants_

[CAT]

A aquestes alçades de la pel·lícula seria absurd pensar que algun membre de la comunitat BAU no conegui la biblioteca del Centre gestionada per Sergi B. Garcia.

El que potser no tothom sap és que l’espai de biblioteca a més del seu servei al voltant dels llibres, publicacions, consultes, etc., també organitza activitats relacionades amb el món de la cultura per a la comunitat BAU.
Com per exemple x rr m c, trobades en petit format per compartir idees, curiositats i projectes. La propera activitat d’aquest cicle està prevista per a finals de febrer.
A més volem compartir aquest vídeo del making off d’un projecte realitzat per la biblioteca amb la col·laboració dels alumnes del quart curs de l’itinerari de Disseny Gràfic. La idea del projecte, sota la responsabilitat de David Carnerero i en el qual han participat un total de 42 estudiants, gira al voltant de la capacitat performativa/expressiva d’un espai -en aquest cas la terrassa de la biblioteca- batejada per a l’ocasió com Biblioteca/fusta pati.

Pots veure el vídeo aquí.

 

 

La Biblioteca de Bau
Actividades_Estudiantes_

[CAST]
A estas alturas de la película seria absurdo pensar que algún miembro de la comunidad BAU no conozca la biblioteca del Centro gestionada por Sergi B. Garcia.
Lo que quizá no todo el mundo sabe es que el espacio de biblioteca, además de su servicio en torno a los libros, publicaciones, consultas, etc., también organiza actividades relacionadas con el mundo de la cultura para la comunidad BAU.
Como por ejemplo x rr m c , encuentros en pequeño formato para compartir ideas, curiosidades y proyectos. La próxima actividad de este ciclo esta prevista para finales de febrero.
Además queremos compartir este video del making off de un proyecto realizado por la biblioteca con la colaboración de los alumnos del cuarto curso del itinerario de Diseño Gráfico. La idea del proyecto, cuyo responsable es David Carnerero y en el que han participado un total de 42 estudiantes, gira alrededor de la capacidad performativa/expresiva de un espacio –en este caso la terraza de la biblioteca- bautizada para la ocasión como Biblioteca/Madera patio.

Puedes ver el video aquí.

 

Share