Col·laboració amb el Liceu de Barcelona

Estudiants_

[CAT]
Un any més, els estudiants del Taller Audiovisual I del tercer curs de l’itinerari de Disseny Audiovisual, sota la tutoria de Pau Pericas, s’enfrontaran al repte de reinterpretar una òpera mitjançant una peça audiovisual de vídeocreació.

En el projecte, que realitzaran en grups reduïts, podran escollir entre òperes com Romeo i Julieta (Charles Gounod), Andrea Chénier (Umberto Giordano) Demon (Anton Rubinstein) o Manon Lescaut (Giacomo Puccini).

Tan aviat com finalitzin les seves propostes, us prometem compartir-les. De moment, us deixem veure algunes fotos de la seva visita al Liceu barceloní.

 

Colaboración con el Liceo de Barcelona
Estudiantes_

[CAST]
Un año más, los estudiantes del Taller Audiovisual I del tercer curso del itinerario de Diseño Audiovisual, bajo la tutoría de Pau Pericas, se enfrentarán al reto de reinterpretar una ópera mediante una pieza audiovisual de vídeocreación.

En el proyecto, que realizarán en grupos reducidos, podrán escoger entre óperas como Romeo y Julieta (Charles Gounod), Andrea Chénier (Umberto Giordano), Demon (Anton Rubinstein) o Manon Lescaut (Giacomo Puccini).

Tan pronto como finalicen sus propuestas, os prometemos compartirlas. De momento, os dejamos ver algunas fotos de su visita al Liceo barcelonés.

Share