Impressions sobtades aleatòries

Activitats_

mestres, espai circumstancial presenta nova exposició dedicada a la impressió tipogràfica utilitzant tipus de fusta i plom.

Una selecció de treballs de Joan Pujagut, col·laborador de BAU, entre els quals es troben cartells realitzats per estudiants del Centre al taller de tipografia. A més, a l’exposició es podran veure un parell dels seus projectes personals.

10 (+1) Refranes tipográficos, és una carpeta d’edició limitada que reprodueix alguns refranys populars amb humor i tipografia. 
Impresiones súbitas aleatorias és la segona edició d’un joc de cartes molt peculiar, amb interjeccions de l’idioma espanyol que, també en edició limitada, podrà adquirir-se durant els dies de la mostra.
Una exposició especialment dedicada a tots els lletraferits.


mestres, espai circumstancial
Passatge Maiol 10, Barcelona
Dijous 8 de febrer
De 19:00 a 22:00 h
9, 10 i 11 de febrer
De 17:00 a 20:30 h

Impresiones súbitas aleatorias
Actividades_

mestres, espai circumstancial presenta nueva exposición dedicada a la impresión tipográfica utilizando tipos de madera y plomo.

Una selección de trabajos de Joan Pujagut, colaborador de BAU, entre los que se encuentran carteles realizados por estudiantes del Centro en el taller de tipografía. Además, en la exposición podrán verse un par de sus proyectos personales.
10 (+1) Refranes tipográficos, es una carpeta de edición limitada que reproduce algunos refranes populares con humor y tipografía.
Impresiones súbitas aleatorias es la segunda edición de un juego de cartas muy peculiar con interjecciones del idioma español que, también en edición limitada, podrá adquirirse durante los días de la muestra.

Una exposición especialmente dedicada a todos los letraheridos.

mestres, espai circunstancial
Passatge maiol 10, Barcelona
Jueves 8 de febrero
De 19:00 a 22:00 h
9, 10 y 11 de febrero
De 17:00 a 20:30 h

Share