Llum BCN

Activitats_Estudiants_Professorat_

Un any més, i coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia, Barcelona dedica un cap de setmana a experimentar amb la llum. Després de diversos anys de celebracions al casc antic de la ciutat, en aquesta edició, Llum BCN es trasllada al barri del Poblenou.
Espectacles, instal·lacions, vídeo-artistes, experimentació, disseny, il·luminació, arquitectura … Accions que transformen espais de naturaleses molt diferents.

BAU presentarà la instal·lació Umbrasutura al passadís central de l’edifici A. Umbrasutura proposa als visitants un viatge pel procés de transformació del barri des del seu origen industrial, un viatge que ens transporta des del passat fins al present. L’itinerari transcorre per un laberint de teles semitransparents sobre les quals es projecta un conjunt d’animacions de formes geomètriques basades en l’estètica pròpia de cada moment històric. L’ombra dels espectadors interactua visualment i les representacions visuals i sonores estableixen un diàleg entre el passat tèxtil i el present. Umbrasutura és un projecte dels estudiants Andrea Álvarez, Miguel Ascanio, Sergi Flores, Albert Gavaldà, Guillem Iranzo, Yumi Martí i Lucas Suárez que ha comptat amb la tutoria de Santiago Vilanova i Mariel Fonts i amb la col·laboració de Fran Casado.

David Torrents, professor de l’itinerari de Disseny Gràfic del Centre també participa en Llum BCN amb el projecte Xiu Xiu (realitzat en col·laboració amb Maurici Ginés) a la façana del DHUB Barcelona a la Plaça de les Glòries Catalanes.

Una excel·lent oportunitat per passejar pel barri i descobrir creadors i llocs, espais que només durant uns dies gaudiran d’una llum especial, la de Llum BCN.

Més informació aquí.

16, 17 i 18 de febrer

 

Llum BCN
Actividades_Estudiantes_Profesorado_

Un año más, y coincidiendo con las Fiestas de Santa Eulalia, Barcelona dedica un fin de semana a experimentar con la luz.
Después de varios años de celebraciones en el casco antiguo de la ciudad, en esta edición, Llum BCN se traslada al barrio de Poblenou.
Espectáculos, instalaciones, video-artistas, experimentación, diseño, iluminación, arquitectura… Acciones que transforman espacios de naturalezas muy diferentes.

BAU presentará la instalación Umbrasutura en el pasillo central del edificio A. Umbrasutura propone a los visitantes un viaje por el proceso de transformación del barrio desde su origen industrial, un viaje que nos transporta desde el pasado hasta el presente. El itinerario transcurre por un laberinto de telas semi-transparentes sobre las que se proyecta un conjunto de animaciones de formas geométricas basadas en la estética propia de cada momento histórico. La sombra de los espectadores interactúa visualmente y las representaciones visuales y sonoras establecen un dialogo entre el pasado textil y el presente. Umbrasutura es un proyecto de los estudiantes Andrea Álvarez, Miguel Ascanio, Sergi Flores, Albert Gavaldà, Guillem Iranzo, Yumi Martí y Lucas Suárez que ha contado con la tutoría de Santiago Vilanova y Mariel Fuentes y con la colaboración de Fran Casado.

David Torrents, profesor del itinerario de Diseño Gráfico del Centro también participa en Llum BCN con el proyecto Xiu Xiu (realizado en colaboración con Maurici Ginés) en la fachada del DHUB Barcelona en la Plaça de les Glòries Catalanas.

Una excelente oportunidad para pasear por el barrio y descubrir creadores y lugares; espacios que solo durante unos días disfrutarán de una luz especial, la de Llum BCN.

Más información aquí.

16, 17 y 18 de febrero

Share