Blanca Callén al Madrid Design Festival

Professorat_Gredits_

Aquests dies de febrer s’està celebrant el Madrid Design Festival. Entre les seves centenars d’activitats es troba Montaña en la Luna, una oficina de disseny i arquitectura portàtil sota la direcció d’Enorme Studio i MINI, instal·lada a la popular Plaza de la Luna de Madrid.

La instal·lació, que romandrà oberta fins al diumenge 25 de febrer, proposa una extensa programació entre la qual es troba una xerrada amb el grup Grigri Pixel en què participarà Blanca Callén professora de Bau i membre de GREDITS.

Si esteu interessats en assistir, us podeu inscriure aquí.

Diumenge 11 de febrer
Horari per confirmar
Plaza de la Luna
Madrid

 

Blanca Callén en el Madrid Design Festival
Profesorado_Gredits_

Estos días de febrero se está celebrando el Madrid Design Festival. Entre sus cientos de actividades se encuentra Montaña en la Luna, una oficina de diseño y arquitectura portátil bajo la dirección de Enorme Studio y MINI, instalada en la popular Plaza de la Luna de Madrid

La instalación, que permanecerá abierta hasta el domingo 25 de febrero, propone una extensa programación entre la que se encuentra una charla con el grupo Grigri Pixel en la que participará Blanca Callén profesora de BAU y miembro de GREDITS.

Si estáis interesados en asistir podéis inscribiros aquí.

Domingo 11 de febrero
Horario por confirmar
Plaza de la Luna
Madrid

 

Share