GREDITS reconegut com a Grup Consolidat

Gredits_

Ens complau comunicar-vos que GREDITS (Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social) ha rebut el reconeixement com a Grup Consolidat per part de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya, en la convocatòria del SGR 2017-2019.

Aquest reconeixement avala la recerca de qualitat, la transferència de coneixement i la internacionalització de les seves activitats científiques.
Per a tots nosaltres és una gran satisfacció i un pas endavant per seguir fomentant el creixement científic i consolidar BAU en matèria de Recerca i Transferència de Coneixement.

 

GREDITS reconocido como Grupo Consolidado
Gredits_


Nos alegramos de comunicar que GREDITS (Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social) ha recibido el reconocimiento como Grupo Consolidado por parte de la Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya, en la convocatoria del SGR 2017-2019.

Este reconocimiento avala la investigación de calidad, la transferencia de conocimiento y la internacionalización de sus actividades científicas.
Para todos nosotros es una gran satisfacción y un paso adelante para seguir fomentando el crecimiento científico y consolidar BAU en materia de Investigación y Transferencia de Conocimiento.

 

Share